Gecertificeerd uitzendbureau

Wij vinden het belangrijk dat jij kunt vertrouwen op onze zorgvuldige, professionele en veilige werkwijze. Invite is in bezit van de benodigde keurmerken en certificaten voor uitzendbureaus. Dit toont aan dat wij o.a. voldoen aan eisen rondom administratie, betalingen en veiligheid. Ieder jaar wordt dit opnieuw getoetst door externe organisaties.

Goed werkgeverschap staat voor Invite voorop, daarom heeft Invite zich aangesloten bij de ABU. Deze bond ziet er niet alleen op toe dat leden voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook dat de werknemers een uitstekende CAO geboden kan worden.

Stichting Doorzaam heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Bij Invite vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat opleiden en trainen bijdraagt aan persoonlijke groei en aan werkplezier.  

Invite beschikt over het SNA keurmerk. Met dit keurmerk van Stichting Normering Arbeid (SNA) is Invite NEN 4400-1 gecertificeerd en bewijst Invite dat de personeelsadministratie en alle afdrachten zoals loonbelasting en sociale premies op orde zijn.

De koffie staat voor u klaar.

Zoekt u hulp bij het invullen van een baan?

De juiste kandidaat hoeft niet ver weg te zijn. Neem contact op met een van onze 7 vestigingen bij u in de buurt voor een vrijblijvende kennismaking.