• Home
  • Voor werkgevers

Onze diensten

Wij werven, selecteren en bemiddelen binnen vijf branches: administratief, commercieel, industrieel, technisch en logistiek. Invite beschikt over een sterk regionaal netwerk voor functies op vmbo, mbo, hbo en hbo+-niveau.

Invite werkt lokaal, voor elkaar.

Diensten van Invite

Uitzenden

Vacatures; tijdelijk of vast, seizoen piek, vakantie of zwangerschapsverlof: wij vinden de juiste medewerker. Van contract tot en met verloning; wij regelen het voor u!

Alvorens wij kandidaten aan u presenteren vinden wij het belangrijk om ze goed te leren kennen. Het draagt eraan bij dat zij optimaal bij uw organisatie en wensen passen. Dat begint bij een persoonlijk gesprek op een van onze vestigingen. Waar nodig volgen kandidaten ook nog een vaardigheidstest.

Deze testen kunnen wij op maat maken voor u bijvoorbeeld een logistieke test of assemblagetest. Zo zorgen wij ervoor dat zij aansluiten bij de specifieke vaardigheden die u verlangt.

Werving en selectie

Ook voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een ‘vaste’ kracht zetten wij graag ons regionale netwerk in. Wij zoeken naar de beste match qua vaardigheden en persoonlijkheid om voor u een medewerker te vinden waar u een langdurige samenwerking mee aan kan gaan. De medewerker komt direct bij u in dienst met een door u te bepalen contractduur, maandloon en uw eigen arbeidsvoorwaarden.

Selectie

U de werving, wij de selectie. U werft zelf. Want u krijgt veel open sollicitaties binnen, hebt een sterk werkgeversmerk of heeft via via al een potentiële nieuwe collega ontmoet. Het selectieproces besteedt u liever uit aan een specialist. Invite neemt het gehele selectieproces van u over en selecteert de beste passende kandidaat.

Vacature Service

Geef uw vacature door en wij komen persoonlijk langs om kennis te maken met u en uw bedrijf. Zo stellen wij nog sneller de juiste kandidaat voor.

Vind een vestiging in de regio en maak een afspraak. Zet u de koffie klaar, dan komen we eraan! Natuurlijk staat voor u ook altijd de koffie klaar op een van onze vestigingen!

Talentpools

Wij werven kandidaten in een talentpool, de talentpool is een innovatieve tool ingebouwd in ons software systeem, wij maken een profiel aan van het talent waar u naar op zoek bent. Wij inventariseren wat uw behoeftes zijn en de specifieke eisen van de functie(s). Ons systeem matcht altijd op deze criteria en zodra een van de collega’s een mogelijke kandidaat gesproken heeft, zal deze automatisch in de talentpool komen. Uw relatiebeheerder krijgt dan een melding dat er nieuw talent beschikbaar is. Na een persoonlijke scan krijgt u de kandidaat gepresenteerd.

Certificering

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd en beschikken over het ABU- en SNA-keurmerk. Dit geeft u zekerheid, en dragen bij aan een succesvolle samenwerking door onze correct ingerichte processen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. We komen graag bij u langs. 

De koffie staat voor u klaar.

Zoekt u hulp bij het invullen van een baan?

De juiste kandidaat hoeft niet ver weg te zijn. Neem contact op met een van onze 7 vestigingen bij u in de buurt voor een vrijblijvende kennismaking.