Invite krijgt het ‘voor elkaar’

Invite is dé uitzendorganisatie voor de lokale markt en regio. Wij richten ons op het ondersteunen van lokale ondernemingen en werkzoekenden. Hierbij matchen wij niet alleen op werkervaring, maar ook op culturele fit. Onze primaire focus ligt in de segmenten administratief, commercieel, logistiek, productie en techniek. Wij bemiddelen in tijdelijke en vaste banen maar ondersteunen ook bij het doorstromen van werk naar werk.

Wat kan Invite betekenen voor jou?

Voor werkgevers

Vanuit lokaal georiënteerde vestigingen werken meer dan dertig betrokken professionals continue aan het maken van de juiste match.

Inmiddels vertrouwen meer dan honderd opdrachtgevers in de regio op onze expertise van de lokale arbeidsmarkt. Mogen we ook voor u aan de slag?

Voor werkzoekenden

Invite is het uitzendbureau met vacatures bij jou in de buurt. Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of werk met een vast contract? Kom kennismaken op een van onze vestigingen bij jou om de hoek. Onze collega’s staan van iedere werkdag van 08:30 tot 17:30 voor je klaar in Roermond, Reuver, Panningen, Tegelen, Venlo en Venray. We hebben allerlei vacatures in de administratie, sales, logistiek, productie en techniek. Op basis van jouw werkervaring en persoonlijkheid gaan we kijken welk bedrijf bij jou past.

Bezoek ons

Langskomen bij een van onze vestigingen? Als lokaal georiënteerd uitzendbureau is er altijd een kantoor bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan voor je klaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30. Lukt het niet binnen deze tijden? Neem dan contact op met een van de vestigingen, dan kijken we samen naar een oplossing.

De koffie staat voor je klaar.

Zoek je hulp bij het zoeken naar een baan of het invullen van een baan?

De juiste kandidaat of een leuke baan, die hoeft niet ver weg te zijn. Neem contact op met een van onze 7 vestigingen bij jou in de buurt voor een vrijblijvende kennismaking.