Banner

Invite krijgt het ‘voor elkaar’

Door lokaal te ondernemen en gebruik te maken van innovatieve tools zijn we succesvol met het invullen van uw vacatures. Niet alleen die van vandaag, maar juist ook voor uw wervingsvraag van morgen. Wenst u medewerkers die passen bij uw bedrijf en er zijn als u ze nodig heeft? Wij helpen u graag. Zo ondernemen we samen, lokaal, voor elkaar.

Meer over ons

Onze missie

Wij willen in het werkgebied Noord- en Midden Limburg en Oost Brabant dé mensgerichte verbinder zijn tussen lokale werkzoekende en lokale bedrijven.

Wij slagen erin om de juiste werknemer bij de juiste werkgever op de juiste baan te plaatsen. Dat lukt door onze lokale marktkennis, onze lokale aanwezigheid en mensenkennis.

Onze visie

Wij zijn verbonden en betrokken met de lokale markt en regio. Daardoor hebben wij de juiste kennis van de arbeidsmarkt en kennen wij de cultuur.

Wij maken een match op basis van werkervaring van de kandidaat en aansluiting op de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Dit maakt Invite de leider op het gebied van lokale arbeidsbemiddeling.

Bezoek ons

Langskomen bij een van onze vestigingen? Als lokaal georiënteerd uitzendbureau is er altijd een kantoor bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan voor je klaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30. Lukt het niet binnen deze tijden? Neem dan contact op met een van de vestigingen, dan kijken we samen naar een oplossing.

Invite heeft een familiaire bedrijfscultuur met als kernwaarden; Betrokken, Samenwerken, Voortdurend Verbeteren en Trots. Wij laten u graag kennis maken met deze waarden!

Vanuit lokaal georiënteerde vestigingen werken meer dan twintig betrokken professionals samen om te voldoen aan uw personeelsvraag. Onze jarenlange kennis van de lokale markt delen we graag met onze opdrachtgevers. Die lokale aanwezigheid geeft ons voorsprong en draagt eraan bij dat wij snel de allerbeste kandidaten voor u vinden, uit uw regio. Het is niet voor niets dat wij zeggen: Invite werkt lokaal, voor elkaar.

Iedere opdrachtgever is uniek en geen enkele vraag is hetzelfde; het kan altijd nog beter. Sinds de oprichting van Invite heeft onze manier van werken inmiddels geleid tot een heel eigen, persoonlijke manier van werken. Die draagt bijvoorbeeld bij aan minder inwerktijd en meer productiviteit bij u op de werkvloer; zaken waar u ook echt wat aan heeft!

Inmiddels vertrouwen meer dan honderd lokale en regionale opdrachtgevers, vaak met een landelijke of internationale focus, op onze expertise van de lokale arbeidsmarkt.

Samen komen we verder

We hebben elkaar nodig om snel die topper uit de regio bij u aan het werk te krijgen. Zodat uw bedrijf door blijft draaien en kan groeien. Zo zorgen we daarvoor:

  • We halen de vacature persoonlijk bij u op om alles over de functie en uw bedrijf te weten te komen;
  • Vervolgens gaan we direct aan de slag met het zoeken naar geschikte kandidaten;
  • Binnen 2 werkdagen hebben we contact over de voortgang;
  • De beste kandidaten stellen we telefonisch aan u voor. Als u niet bereikbaar bent, sturen we u een e-mail met de cv’s van de kandidaten;
  • Is er een match? Dan maken we de papieren in orde en bereiden we de flexwerker voor op de eerste werkdag;
  • We houden nauw contact met u en de flexwerker om te horen hoe het gaat;
  • Als de opdracht afloopt evalueren wij samen met zowel u als de flexwerker. Wanneer u de flexwerker bij u in dienst wenst te nemen, doen wij een voorstel tot overname.

De koffie staat voor je klaar.

Zoek je hulp bij het zoeken naar een baan of het invullen van een baan?

De juiste kandidaat of een leuke baan, die hoeft niet ver weg te zijn. Neem contact op met een van onze 7 vestigingen bij jou in de buurt voor een vrijblijvende kennismaking.