Invite krijgt het voor elkaar

Zoekt u medewerkers uit de regio, die passen bij uw bedrijf en er zijn wanneer u ze nodig heeft? Invite onderneemt lokaal, voor elkaar. Vanuit lokaal georiënteerde vestigingen werken meer dan dertig betrokken professionals continue aan het maken van de juiste match. Met focus in de sectoren administratie, sales, logistiek, productie en techniek. Inmiddels vertrouwen meer dan honderd opdrachtgevers in de regio op onze expertise van de lokale arbeidsmarkt. Mogen we ook voor u aan de slag?

Werkwijze

  1. We halen de vacature persoonlijk bij u op om alles over de functie en uw bedrijf te weten te komen.
  2. We gaan direct aan de slag met het zoeken naar geschikte kandidaten.
  3. Binnen twee werkdagen hebben we contact over de voorgang.
  4. De beste kandidaten stellen we telefonisch aan u voor. Als u niet bereikbaar bent, sturen we de cv's per mail naar u toe.
  5. Is er een match? Dan maken we de papieren op en bereiden we de flexwerker voor op de eerste werkdag.
  6. Iedere vier weken komen we langs bij u op de werkvloer om te evalueren hoe de samenwerking bevalt, met u en met de flexwerker.
  7. Als de opdracht afloopt evalueren wij samen met u. Wanneer u de flexwerker bij u in dienst wenst te nemen, doen wij u een voorstel tot overname. 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. We komen graag bij u langs. 

De koffie staat voor u klaar.

Zoekt u hulp bij het invullen van een baan?

De juiste kandidaat hoeft niet ver weg te zijn. Neem contact op met een van onze 7 vestigingen bij u in de buurt voor een vrijblijvende kennismaking.

Over Invite

Invite heeft een familiaire bedrijfscultuur met als kernwaarden; Betrokken, Samenwerken, Voortdurend Verbeteren en Trots. Wij laten u graag kennis maken met deze waarden!

Vanuit lokaal georiënteerde vestigingen werken meer dan dertig betrokken professionals samen om te voldoen aan uw personeelsvraag. Onze jarenlange kennis van de lokale markt delen we graag met onze opdrachtgevers. Die lokale aanwezigheid geeft ons voorsprong en draagt eraan bij dat wij snel de allerbeste kandidaten voor u vinden, uit uw regio. Het is niet voor niets dat wij zeggen: Invite werkt lokaal, voor elkaar.

Iedere opdrachtgever is uniek en geen enkele vraag is hetzelfde; het kan altijd nog beter. Sinds de oprichting van Invite heeft onze manier van werken inmiddels geleid tot een heel eigen, persoonlijke manier van werken. Die draagt bijvoorbeeld bij aan minder inwerktijd en meer productiviteit bij u op de werkvloer; zaken waar u ook echt wat aan heeft!

Inmiddels vertrouwen meer dan honderd lokale en regionale opdrachtgevers, vaak met een landelijke of internationale focus, op onze expertise van de lokale arbeidsmarkt.