Hoe wij Opleiden

Opleidingstraject Invite - Intercedent

Verbeteren is een van onze kernwaarden. Ontwikkelen doe je samen en daarom vinden we het belangrijk dat onze nieuwe collega’s op een leuke en interactieve manier kennis maken met onze werkwijze en branche.

Als jij begint bij Invite, dan staan de eerste vier weken in het teken van de onboarding, oftewel het inwerktraject. Dat wil zeggen dat wij jou als professional in vier weken klaarstomen om succesvol te functioneren binnen jouw nieuwe team van enthousiaste collega Intercedenten. Deze vier weken hoef je trouwens niet te zien als een ‘schoolweek’, want we wisselen de informatie veelvuldig af met de praktijk. Je gaat namelijk gewoon meedraaien op de vestiging en gaandeweg krijg je meer bagage om jouw functie goed te kunnen uitvoeren onder het mom van learning on the job.

Naast een gedegen inwerktraject vinden wij het belangrijk dat wij ons als organisatie continu blijven ontwikkelen. Wij hebben een duurzame partnership met een extern opleidingsinstituut, welke met hun ervaringen uit de branche jou als professional verder laten ontwikkelen. Deze trainingen worden zowel gehouden op een externe locatie als ‘on the job’.

Wij doen ons werk goed en daarom bieden wij de mogelijkheid om je SEU-diploma halen. SEU staat voor Stichting Examens Uitzendbranche en is dé opleiding voor de beginnend uitzendprofessional. De SEU stelt je in staat om kennis te nemen van alle wet- en regelgeving, wat jou weer verder helpt in jouw loopbaan pad naar succesvol intercedent of manager.

Kortom is werken bij Invite een win-winsituatie. Jij ontwikkelt je verder en met jouw kennis en ervaring functioneren wij als organisatie beter!

Bezoek ons

Langskomen bij een van onze vestigingen? Als lokaal georiënteerd uitzendbureau is er altijd een kantoor bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan voor je klaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30. Lukt het niet binnen deze tijden? Neem dan contact op met een van de vestigingen, dan kijken we samen naar een oplossing.

Lokale vacatures ontvangen?

Met onze vacature-alert ontvang je de nieuwste vacatures bij jou in de buurt op basis van jouw wensen.