• Part time
  • Venlo

Site Invite

Binnen het team zal je getraind worden voor het uitvoeren van diverse administratieve taken en word je ondersteunend in de maandelijkse interne en externe rapportages. Het Finance team kenmerkt zich als informeel en flexibel met een breed takenpakket en grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Wat ga je doen:

  • Het verrichten van administratieve handelingen met betrekking tot debiteuren-crediteuren administratie, betalingsverkeer en declaratieverwerking;
  • Ondersteunend in overig email verkeer en maandelijkse financiële rapportages.

Onze opdrachtgever produceert, distribueert en verkoopt gereedschappen en bevestigingsmaterialen voor hout, staal en betontoepassingen. Door groei van de onderneming en daarmee het takenpakket voor de afdeling Finance, zijn zij op zoek naar een nieuwe collega!

Wie ben jij?

  • MEAO / MBO 3-4 richting Financiële Administratie of vergelijkbaar.
  • Ervaring in het werken met een financieel ERP systeem.
  • MS-office (Word/Excel).
  • Basiskennis Engels in woord en geschrift.

Wat krijg je van ons?

Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team met afwisselende werkzaamheden en met uitzicht op overname door de opdrachtgever! Je gaat tussen de €2300 en €2600 (bruto op basis van een 40-urige werkweek) verdienen, afhankelijk van leeftijd en opleiding/ervaring. Reiskosten worden vergoed. Werken onder schooltijden behoort ook tot de mogelijkheden!

Heb je vragen of interesse? Reageer dan via de sollicitatiebutton! Een beller is sneller! Je kan ons ook bereiken middels telefoonnummer 077- 820 0332. 

Graag willen wij jou uitnodigen voor het verder bespreken van deze vacature en jouw mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.