• Full time
  • Swalmen

Site Invite

Voor een logistieke dienstverlener in de branches mode, sport, wonen en lifestyle zijn wij op zoek naar een gedreven reachtruckchauffeur. In eerste instantie voor een periode van 5-6 weken, maar laat jij zien dat je een echte topper bent in je werk, dan is er ook toekomstperspectief!

Werkzaamheden
Als reachtruckchauffeur zorg jij dat de binnenkomende goederen op de juiste plek worden gezet, maar ook dat de orders klaarstaan voor vertrek. Daarnaast ga je met behulp van de reachtruck orders picken. Ook help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. 

Onze opdrachtgever verzorgt voor een groot aantal welgekende klanten het gehele productieproces, van productie tot consument.

Functie-eisen

  • Je beheerst de Engelse taal
  • Jij bent op korte termijn beschikbaar
  • Je bent in bezit van een reachtruckcertificaat 
  • Affiniteit met logistiek is erg belangrijk in deze functie

Wat wij bieden
Je krijgt een bruto uurloon van € 12,50 per uur. Tevens werk je in dagdienst en komt te werken in een bedrijf met leuke en laagdrempelige werksfeer. Bij goed functioneren grote kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb jij interesse in, of vragen over deze vacature? Aarzel dan niet op contact met ons op te nemen via reuver@invitejobs.nl of via het telefoonnummer 077-820 09 90.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.