• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn we op zoek naar een Event manager (tijdelijk tot circa april 2023)

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wat ga je doen?
Als onderdeel van het Marketing-team zorg je voor de planning en organisatie van beurzen en evenementen. Je zoekt unieke locaties, benadert gasten, sprekers en artiesten en verzorgt de faciliteiten zoals catering, vervoer en overnachtingen.

Voor, tijdens en na (internationale) beurzen ben je het aanspreekpunt met betrekking tot de organisatie. Daarnaast zorg je voor een passend aanbod aan rondleidingen en evenementen in het Visitor Center; je begeleidt het team van rondleiders, zorgt dat het bezoekerscentrum op orde is en geeft, als het nodig is, zelf dag- of avondrondleidingen tijdens bijeenkomsten.

Leolux Furniture Group is een dynamisch familiebedrijf. Met bijna 400 medewerkers produceren ze de mooiste meubelen op bestelling, voor klanten over de hele wereld. Daarbij combineren ze puur vakmanschap met hightech. Ze produceren niet alleen designmeubelen, ze doen ook zelf de productontwikkeling, marketing, sales en service. Bovendien zijn er tal van ondersteunende afdelingen die zorgen dat alles soepel loopt.

Wat vragen we?

  • Een HBO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding Event Management en/of Marketing & Communicatie.
  • Talent om te organiseren, presenteren en enthousiasmeren. Je bent initiatiefrijk, flexibel en gastvrij.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Frans is een pre.
  • Drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Een fulltime functie voor 40 uur per week.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.