• Full time
  • Swalmen

Site Invite

Heb jij al ervaring als leidinggevende of ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je graag als leidinggevende aan de slag? Wacht niet langer! Voor een leuk en informeel bedrijf waar je geen nummertje bent in de nabije omgeving van Reuver zoeken wij een meewerkend voorman.

Wat ga je doen
Je gaat de werkzaamheden coördineren binnen een productielijn. Je zorgt dat ze productielijn optimaal functioneert en zorg voor een schone en nette werkomgeving. Je bewerken verwerkt (handmatig) producten en maakt de bestellingen gereed. Je zorgt voor een volledige en tijdige levering en bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling. Verder werk je ook mee op de werkvloer en houdt de kwaliteit nauwlettend in de gaten. Het uitvoeren van de periodieke voorraadtellingen en het optimaliseren van het voorraadbeheer (welke nu nog in kinderschoenen staat) is een zeer belangrijk deel van je werkzaamheden. Je geeft input aan de jaarlijkse functioneringsgesprekken die door de productieleider worden gevoerd. Tevens houdt je maandelijkse werkplekinspecties en stuur je ongeveer 10 productiemedewerkers aan. Je zorgt voor een correct afvalbeheer en houdt telefonisch/ persoonlijk contact met diverse afdelingen. Ook zie je toe op een veilige werkplek, gebruik van PBM en juiste orde en netheid van de productielijn. Verder verwerk je diverse administratieve taken en processen met als doel de stromen binnen de productielijn correct te verwerken. Ook neem je na klachten de juiste correctieve en preventieve acties.

Je komt te werken in een productiebedrijf, waar je als meewerkend voorman leiding geeft aan ongeveer 10 collega’s.

Functie-eisen
MBO denk- en werkniveau
Basiservaring hebben als leidinggevende of een nieuwe stap in je carrière ambiëren
Ervaring hebben met werken in een productie omgeving
Goede computervaardigheden (MS Office/ ERP)
Goede communicatieve vaardigheden
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Beheersing Engelse taal is een pre
Zelfstandig kunnen werken en prioriteiten kunnen stellen
Fulltime beschikbaar zijn in dagdienst is een harde eis
Mensen kunnen motiveren

Wat bieden wij
Wij bieden een fulltime functie voor 37,5 uur per week. Je werktijden zijn vanaf 06:45 uur t/m 15:00 uur (maandag t/m vrijdag). We bieden een bruto maandsalaris van € 2600,-. Uiteraard is de intentie om je na een uitzendperiode een contract te geven vanuit het bedrijf zelf.

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.