• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor een bedrijf in de regio Venlo zijn wij op zoek naar een productiemedewerker.

Als productiemedewerker ben je dagelijks verantwoordelijk voor het sorteren en uitpakken van diverse (rest)materialen Je komt te werken in een klein hecht team waarin samenwerking centraal staat.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend afvalverwerkingsbedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van verschillende materialen. Dagelijks zetten zij hun zoektocht voort in de wereld van het verwerken van verschillende materialen en proberen ze de hedendaagse technologische inzichten en mogelijkheden maximaal te benutten. Goede service staat hoog in het vaandel en zodoende begeleiden ze de goederenstroom van begin tot aan het eind.

Functie-eisen

  • Je bent een echte aanpakker
  • Je hebt een heftruckcertificaat
  • Je werkt graag buiten
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (pré)
  • Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken

De werkzaamheden zijn in dagdienst. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:30 met een uur pauze!

Heb je vragen of interesse, dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.