• Full time
  • Reuver

Site Invite

Werkzaamheden:
Als magazijnmedewerker ga jij op verschillende afdelingen aan de slag. Zo ga je bijvoorbeeld order picken, retouren verwerken, kledingstukken reinigen en ombeugelen, laden en lossen, het magazijn op orde houden en nog veel meer.
Dit houdt het werk lekker afwisselend!  Je gaat werken met een handscanner. Ben je hier nog niet mee bekend? Geen probleem, je nieuwe collega’s helpen je graag op weg!

Onze relatie

Het bedrijf is een groeiend logistiek dienstverlener voor de mode- en kledingindustrie.

Functie-eisen:

  • Bij voorkeur heb je ervaring met de werkzaamheden.
  • Heb je ervaring met het werken met een handscanner? Dan is dit een pré!
  • Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal.
  • Je hebt een positieve instelling en ben gemotiveerd om aan de slag te gaan!

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een prettige en flexibele werkomgeving waar met je wordt meegedacht. Binnen dit bedrijf ben je absoluut geen nummertje.
Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Laat ons weten hoeveel uur en wanneer je precies beschikbaar bent, dan bekijken we samen wat er mogelijk is!

Wanneer je fulltime aan de slag gaat bent zijn de werktijden 08:00 – 17:00 uur. Het betreft een vacature voor langere tijd, mét kans op contract voor onbepaalde tijd.
Het bruto uurloon bedraagt € 11,55.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.