• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn wij op zoek naar meerdere Administratief medewerkers ochtenddienst voor de maanden Juni, Juli en Augustus.

Onze relatie is een logistieke dienstverlening die onder andere vanuit de locatie Venlo de klanten volledige oplossingen aanbied voor Europese expeditie over de weg. Ze hebben een uniek shuttlesysteem ontwikkeld met vaste vertrekdagen/-tijden en gegarandeerde korte doorlooptijden die ervoor zorgen dat de goederen op tijd aankomen. Om deze road forwarding oplossingen te faciliteren beschikken ze over een uitgebreid Europees netwerk van collega kantoren.

Wat ga je doen? 

Met name belwerkzaamheden, zendingen aanmelden via de telefoon, afspraken van klanten in het systeem invoeren, lichte administratieve werkzaamheden. 

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlening die onder andere vanuit de locatie Venlo de klanten volledige oplossingen aanbied voor Europese expeditie over de weg. Ze hebben een uniek shuttlesysteem ontwikkeld met vaste vertrekdagen/-tijden en gegarandeerde korte doorlooptijden die ervoor zorgen dat de goederen op tijd aankomen. Om deze road forwarding oplossingen te faciliteren beschikken ze over een uitgebreid Europees netwerk van collega kantoren.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent nauwkeurig en hebt een goed werktempo
  • Je pakt zaken snel op 
  • Naast Nederlands ben je ook bekend met de Engelse taal
  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau

Wat bieden wij jou? 

Het betreft een functie voor in de ochtend op doordeweekse dagen. De werktijden zijn van 09.00 uur tot 13.00 uur. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en is bespreekbaar.

Heb je interesse? Reageer dan door te klikken op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze vestiging in Venlo (077 820 03 33).

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.