• Full time
  • Beesel

Site Invite

Productiemedewerker
Ben jij op zoek naar een leuke productiebaan en ben je niet bang om je handen uit je mouwen te steken en zwaar werk te verrichten? Voor een leuk bedrijf in Reuver zijn wij op zoek naar een enthousiaste productiemedewerker.

Wat ga je doen
De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van algemene productie en technische werkzaamheden (werken aan de glazuurband, bedienen van de band, sorteren van de producten, etc.). Tevens verricht je indien nodig klein onderhoud en werk je af en toe op de laadschop/ heftruck. 

Het betreft een rotsvast bedrijf welke gespecialiseerd is in de professionele ontwikkeling van keramische producten. Er wordt een echt ambacht product ontwikkeld en gemaakt.

Functie-eisen
Ervaring hebben als productiemedewerker.
Geen problemen hebben met fysiek zwaar werk.
In het bezit zijn van een laadschopcertificaat en/ of heftruckcertificaat is een pré.
Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
In het bezit zijn van veiligheidsschoenen.
Goede beheersing hebben van de Nederlandse óf Engelse taal.

Wat bieden wij
Wij bieden een fulltime functie in dagdienst. De werktijden zijn vanaf 07:15 tot 16:30 uur. Uiteraard heb je grote kans op een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een bruto uur salaris van € 12,52.
Tevens krijg je een reiskostenvergoeding vanaf 5KM enkele reis (gestaffeld).

De gesprekken vinden plaats vanaf week 33. 

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.