• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Voor een relatie in Belfeld zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker.

Werkzaamheden
Je gaat je bezig houden met de verwerking van de financiële administratie, het klaarzetten van betalingen en het controleren van openstaande posten. Tevens beantwoord je de telefoon en servicelijn, neem je goederen in ontvangst en ontvang je gasten in de showroom. Je bent dus een echte allrounder!

Onze opdrachtgever is een specialist in frituurinstallaties en horeca apparatuur, uitgegroeid tot een allround keuken leverancier voor grote en kleine horeca bedrijven en instellingen in de regio Limburg en Duitsland (Ruhrgebied) . Onze relatie heeft een eigen technische dienst voor plaatsing, montage, onderhoud en een 24/7 servicedienst voor onverhoopte storingen.

Functie-eisen

  • Ervaring hebben als financieel administratief medewerker en met de werkzaamheden
  • Goede beheersing hebben van de Nederlandse taal
  • 36 uur per week beschikbaar zijn
  • Flexibiliteit

Wat wij bieden
Gezellig, hecht team, goed inwerktraject, vaste werktijden tussen 09.00-17.00, een salaris van €2500 bruto per maand en een flexibele baan met toekomstperspectief!

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.