• Full time
  • Venray

Site Invite

Voor een bedrijf in Venray zijn wij op zoek naar een Schoonmaker. Ben jij op zoek naar een fulltime job en vind jij het niet erg om in 2 ploegen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het schoonmaken van de werkplekken, de productieruimtes en de machines. Het is van belang dat na iedere productie zowel de ruimte als de machine goed schoongemaakt wordt.

Het bedrijf is in 1979 opgericht in Castenray en inmiddels een wereldwijde leverancier van producten als geneesmiddelen, diervoeders en ontsmettingsmiddelen. Ze leveren onder andere in Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan hoog in het vaandel.

Eisen:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je spreekt de Nederlandse taal;
  • Je bent flexibel, makkelijk in de omgang en zelfstandig.

Je gaat aan de slag in 2 ploegen. Het salaris bedraagt €2.000 bruto per maand. Daarnaast heb je recht op ploegentoeslag van 12,5%. De werktijden zijn van 06.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 00.00 uur.

Heb je vragen of interesse? Dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.