• Full time
  • Beesel

Site Invite

Wil jij graag aan de slag binnen een mooi MKB bedrijf in de omgeving van Reuver waar je iedereen bij naam kent en geen nummertje bent? Wij zoeken een productiemedewerker voor de mengafdeling.

Wat ga je doen
Binnen deze functie ga je werken op de mengafdeling en ben jij verantwoordelijk voor het op de juiste wijze mengen van halffabricaten én grondstoffen. Jij zorgt ervoor dat met mengproces efficiënt en effectief verloopt, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je bedient oa. de menginstallaties en bewaakt/ begeleid het mengproces. 

Onze relatie is een toonaangevend bedrijf binnen de levensmiddelen industrie. Je komt te werken binnen een bedrijf met ongeveer 34 collega’s.

Functie-eisen
Ervaring hebben als productiemedewerker
Graag nieuwe werkzaamheden leren
Fulltime beschikbaar zijn
Geen problemen hebben met het werken in een 2-ploegendienst
Zelfstandig willen werken

Wat wij bieden
Wij bieden een ontzettend leuke fulltime functie mét toekomstperspectief. Mocht je niet veel ervaring hebben met de werkzaamheden is dit geen probleem. De werkzaamheden worden je on the job aangeleerd. Ze werken er in een 2-ploegendienst. De werktijden zijn van 05:00 – 13:30 tot 13:30 en van 12:30 tot 21:30 uur. Het salaris bedraagt € 12,50 bruto per uur. Bovenop je salaris krijg je nog een ploegentoeslag van 12%, tevens krijg je nog een ADV toeslag.

Heb je interesse of vragen? Neem dan meteen contact met ons op!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.