• Full time
  • Beesel

Site Invite

Wil jij graag aan de slag binnen een mooi MKB bedrijf in de omgeving van Reuver waar je iedereen bij naam kent en geen nummertje bent? Wij zoeken een productiemedewerker voor de persafdeling.

Wat ga je doen
Binnen deze functie ga je werken op de afdeling perserij. Je gaat diverse machines instellen en bedienen en controleert de voorraad. Je beoordeelt de levensmiddelen en draagt zorg voor de reiniging en het opruimen van de opslag/ tanks.
Verder voer je de goederen aan en bedien je de persen, maakt deze leeg, vervangt de persdoeken en verplaatst de pulp. Je grijpt in bij kleine storingen en probeert deze op te lossen. Verder kook je de levensmiddelen en neem je monsters van de grondstoffen.

Onze relatie is een toonaangevend bedrijf binnen de levensmiddelen industrie.

Functie-eisen
Ervaring hebben als productiemedewerker.
Graag nieuwe werkzaamheden leren
In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pre, maar dit hoeft niet
Geen problemen hebben met fysiek zwaar werk
Fulltime beschikbaar zijn
Zelfstandig kunnen werken
Geen problemen hebben met het werken in een 2-ploegendienst

Wat wij bieden
Wij bieden een ontzettend leuke fulltime functie mét toekomstperspectief. Mocht je niet veel ervaring hebben met de werkzaamheden is dit geen probleem. De werkzaamheden worden je on the job aangeleerd. Ze werken er in een 2-ploegendienst. De werktijden zijn van 05:00 tot 13:30 en van 13:30 tot 21:30 uur. Het salaris bedraagt € 12,50 bruto per uur. Bovenop je salaris krijg je nog een ploegentoeslag van 12%, tevens krijg je een ADV-compensatie van 4,31% bovenop je salaris.

Heb je interesse of vragen? Neem dan meteen contact met ons op!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.