• Part time
  • Swalmen

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een prettige werkomgeving? Wij zoeken voor een sfeervol en informeel bedrijf in Swalmen een productie-/ assemblagemedewerker.

Onze relatie is een toonaangevend bedrijf in het verwerken glas.

Wat ga je doen
Als productie-/ assemblagemedewerker ga je glas op diverse manieren bewerken en assembleren. Zo zorg je ervoor dat het glas op de correcte manier geslepen wordt, tevens bevestig je indien nodig ledstrips/ verwarmingselementen en houd je de kwaliteit van het product nauwkeurig in de gaten. Ook voorzie je de producten van bevestigingsmateriaal, gebruiksaanwijzing en verpak je de producten die klaar zijn. Het betreft een werkomgeving met zeer afwisselend werk. Je staat dus zeker niet aan de lopende band!

Het bedrijf maakt A-kwaliteit spiegels en lakglas in vele kleuren.

Functie-eisen
Je hoeft geen ervaring hebben met de werkzaamheden, maar je moet wel openstaan om nieuwe werkzaamheden te willen leren.
Flexibele instelling
Geen problemen hebben met het verrichten van staand werk
Zowel zelfstandig als in teamverband willen werken
Beheersing van de Nederlandse óf Engelse taal
Geen problemen hebben met het verrichten van diverse werkzaamheden

Wat bieden wij
Een mooie functie binnen een informeel bedrijf. Het is geen lopende band werk en er is veel vrijheid. Het betreft een fulltime vacature in 2-ploegendienst. De vroege dienst is van 06:45 – 15:00 uur en de late dienst is van 14:45 – 22:00 uur. In de vroege dienst werk je wekelijks 37,5 uur en in de late dienst werk je wekelijks 32,5 uur. We bieden je een salaris van € 12,50 bruto per uur, tevens krijg je nog een ploegentoeslag van 112% erboven op. Ook krijg je een reiskostenvergoeding van 19ct per KM. B

ij gebleken geschiktheid, is er kans dat je langer mag blijven én wie weet zelfs een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je vragen en/ of interesse? Neem dan meteen even contact met ons op!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.