• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en heb je geen problemen met fysiek werk? Dan is dit dé functie voor jou.

Wat ga je doen
Je gaat werken op de rails afdeling, je gaan producten tillen, gaten boren en producten inpakken. Verder zorg je voor een nette werkplek en verricht je, indien nodig, ook bijkomende werkzaamheden.

Wij zoeken voor een mooi, modern en technisch bedrijf te Reuver een productiemedewerker.

Functie eisen
Basis ervaring met productiewerkzaamheden
Affiniteit met technische werkzaamheden
Fulltime functie beschikbaar
Beheersing hebben van de Nederlandse en/ of de Engelse taal.

Wat bieden wijHet betreft een fulltime functie in dagdienst (07:00 – 15:30 of 06:00 – 14:30 uur). Het bruto maandsalaris bedraagt € 2250,-. Het betreft een functie voor langere tijd, mét toekomstperspectief.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.