• Full time
  • Venlo

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe logistieke uitdaging binnen de klachtenafdeling van een mooi en modern warehouse? Wacht dan niet langer, reageer meteen!

Werkzaamheden
Als medewerker op de afdeling complaint handling ben jij verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen. Dit betekent dat je de binnenkomende producten uitpakt, sorteert en steriliseert. Je houdt de zendingen bij en communiceert over afwijkingen. Je maakt kwaliteitsmeldingen in SAP en werkt het klantendossier bij, wanneer nieuwe informatie beschikbaar komt. Tevens ondersteun je de klachtenbehandelaar, indien nodig.

Onze relatie is gespecialiseerd op het gebied van tandheelkundige producten en is een warehouse welke deze producten verzend naar 90 landen over de gehele wereld.

Functie-eisen
Ervaring hebben als magazijnmedewerker.
Basiskennis hebben van de Engelse taal.
Kunnen werken met een computer, SAP is een pre.
Nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken.
In het bezit zijn van eigen vervoer (het bedrijf is niet bereikbaar met het OV)

Wat bieden wij
Wij bieden een leuke uitdagende functie binnen een mooi en modern warehouse. Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden, vanaf 24 uur per week en je mag kiezen hoelaat je start (tussen 07:00 – 08:43 uur). Je hebt 1x 30 minuten pauze en 2x 15 minuten pauze. Het salaris is in overleg, tevens krijg je nog een reiskostenvergoeding van € 0,19 per KM. Het bedrijf is gevestigd in Venlo op het industrieterrein, helaas is er geen station/ bushalte in de buurt, dus eigen vervoer is een vereiste.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.