• Full time
  • Reuver

Site Invite

Werkzaamheden

Als magazijnmedewerker kom je te werken in een team van ervaren collega’s. Je gaat aan de slag met het verzamelen en verpakken van artikelen, het verzendklaar maken van orders en het digitaal aanmelden van de zendingen.
Verder controleer je binnenkomende goederen, meld je deze aan en sla je deze op de correcte wijze op.
Ook transporteer je regelmatig goederen naar de vestiging in Nettetal.

Afhankelijk van de drukte bij de productie, zal je soms worden ingezet voor het op maat zagen van blokken grafiet. Je maakt zo efficiënt mogelijk gebruik van het materiaal en beperkt zo zaagresten tot een minimum.

Het bedrijf is actief in de wereld van productie en handel in onderdelen en gereedschappen voor de vonkverspaningsindustrie.

Functie-eisen

  • Je bent woonachtig in de regio Roermond – Venlo
  • Je bent in bezit vaan een geldig rijbewijs B
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je weet van aanpakken
  • Ervaring met de reachtruck is een pré

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een prettig bedrijf waar je zeker geen nummertje bent. Het betreft een fulltime dienstverband in dagdienst. De werktijden zijn dagelijks van 08:00 tot 16:30. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.Er is ook zeker uitzicht op een vaste aanstelling!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.