• Full time
  • Venlo

Site Invite

Functieomschrijving 

Voor onze Loods in Venlo zijn wij op zoek naar een teamplayer die van aanpakken weet.

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verrichten van werkzaamheden met betrekking tot het laden en lossen van vrachtauto’s, het te woord staan van chauffeurs en het verrichten van operationele en administratieve handelingen met betrekking tot het laden en lossen van zendingen.

 Wat ga je doen?

• Laden en lossen van vrachtauto’s;

• In- en uitscannen van goederen;

• Gereedzetten van zendingen;

• Controleren stuks-tal/schades;

• Invullen palletbonnen;

• Aftekenen vrachtbrieven onder vermelding van dossiernummer;

• Op orde houden van de loods

Onze relatie is een logistieke dienstverlening die onder andere vanuit de locatie Venlo de klanten volledige oplossingen aanbied voor Europese expeditie over de weg. Ze hebben een uniek shuttlesysteem ontwikkeld met vaste vertrekdagen/-tijden en gegarandeerde korte doorlooptijden die ervoor zorgen dat de goederen op tijd aankomen. Om deze road forwarding oplossingen te faciliteren beschikken ze over een uitgebreid Europees netwerk van collega kantoren.

Wie zoeken wij?

De Loods Medewerker die wij zoeken heeft ervaring met het werken in een loods en heeft bij voorkeur ervaring met het bedienen en rijden van een heftruck. (je bent in het bezit van een geldig heftruck certificaat)

Je bent een harde werker, maar toch erg nauwkeurig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke functie binnen een dynamische groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei.

Je komt te werken in een deskundig team, waarmee je samen elke dag het resultaat bereikt. Een goede samenwerking en collegialiteit is bij ons heel belangrijk, evenals dat je met veel plezier en voldoening elke dag naar je werk gaat.

Je ontvangt een salaris tussen de €1950 en €2500, afhankelijk van leeftijd en ervaring en werkt 40 uur per week waarbij je in een systeem van diverse dag, avond en nachtdiensten werkzaam bent.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton of ons bellen middels telefoonnummer 077 820 03 33. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.