• Full time
 • Venlo

Site Invite

Functieomschrijving 

Als Transportplanner Binnenland ben je verantwoordelijk voor het plannen en regelen van onze dagelijkse transporten. Met jouw organisatorische vaardigheden zie je het als een uitdaging om elke dag de planning weer kloppend te maken en zorg je voor een optimaal verloop van het transport.

Wat ga je doen? 

 • Dagelijkse hou jij je bezig met het plannen, uitzoeken en regelen van een optimale transportplanning
 • Het functioneel aansturen en instrueren van chauffeurs
 • Je onderhoudt contacten met onze klanten en werkt nauw samen met je collega planners
 • Je coördineert de meest efficiënte routes en ‘ladingcombinaties’
 • Het eventueel verkopen of uitbesteden van vrachten
 • Het opmaken van transportdocumentatie en bijkomende administratieve handelingen.

Onze relatie is een logistieke dienstverlening die onder andere vanuit de locatie Venlo de klanten volledige oplossingen aanbied voor Europese expeditie over de weg. Ze hebben een uniek shuttlesysteem ontwikkeld met vaste vertrekdagen/-tijden en gegarandeerde korte doorlooptijden die ervoor zorgen dat de goederen op tijd aankomen. Om deze road forwarding oplossingen te faciliteren beschikken ze over een uitgebreid Europees netwerk van collega kantoren.

Wie zoeken wij?

 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden. In deze functie is het belangrijk dat je goed overzicht kan bewaren en proactief kan reageren.
 • Je bent oplossingsgericht, een echte regelaar en houdt van hectiek en uitdagingen.
 • De Transportplanner die wij zoeken heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring als transportplanner is een vereiste

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende fulltime functie binnen een dynamische groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Je ontvangt een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en een persoonlijk flex budget. Het salaris wordt bepaald vanaf € 2500 en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Je werkt 40 uur per week waarbij je in een systeem van diverse dagen avonddiensten werkzaam bent. (dag:08.30 tot 17.00, ochtend: 06.00 tot 14.30 en avond:13.30 tot 22.00)

Je komt te werken in een deskundig team, waarmee je samen elke dag het resultaat bereikt. Een goede samenwerking en collegialiteit is bij ons heel belangrijk, evenals dat je met veel plezier en voldoening elke dag naar je werk gaat. 

Heb je interesse? Reageer dan door te klikken op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze vestiging in Venlo (077 820 03 33).

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.