• Full time
  • Venlo

Site Invite

Ben jij een klantgericht en organisatorisch administratief talent? Heb jij affiniteit met de logistieke sector? Zoek dan niet verder, wij hebben de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de dienstverlening tussen onze klanten en interne operationele afdelingen.

Het coördineren en regelen van de operationele afhandeling en opslag van de logistieke goederen, de in- en outbound van de goederen, het oplossen van onregelmatigheden en het zorgdragen voor de totale administratieve verwerking van het gehele logistieke proces. Je onderhoudt dagelijks contact met je klanten, bent sparringpartner van de klant en weet in te spelen op de wensen van de specifieke klanten. Daarnaast draag je zorg voor het tijdig, correct en volledig vergaren en registreren van informatie met betrekking tot de orders van diverse klanten.

Onze relatie is een logistieke dienstverlening die onder andere vanuit de locatie Venlo de klanten volledige oplossingen aanbied voor Europese expeditie over de weg. Ze hebben een uniek shuttlesysteem ontwikkeld met vaste vertrekdagen/-tijden en gegarandeerde korte doorlooptijden die ervoor zorgen dat de goederen op tijd aankomen. Om deze road forwarding oplossingen te faciliteren beschikken ze over een uitgebreid Europees netwerk van collega kantoren.

Wat vragen we van jou?

De Customer Service Medewerker Logistiek die wij zoeken heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en werkt zeer zorgvuldig. Je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden. MBO werk- en denknuveau. Kennis van en affiniteit met de logistieke markt is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende fulltime functie binnen een dynamische groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. De werktijden zijn van 8:30 uur tot 17:00 uur. Je ontvangt een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en een persoonlijk flex budget. Het salaris wordt bepaald aan de hand van leeftijd en ervaring tussen de €2100 en €2500.

Je komt te werken in een deskundig team, waarmee je samen elke dag het resultaat bereikt. Een goede samenwerking en collegialiteit is heel belangrijk, evenals dat je met veel plezier en voldoening elke dag naar je werk gaat.

Heb je interesse? Reageer dan door te klikken op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze vestiging in Venlo (077 820 03 33).

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.