• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als inkoper bij een mooi en modern MKB bedrijf in Noord-Limburg? Wacht niet langer, dit is de vacature voor jou!

Wat ga je doen
Als inkoper heb je uiteraard veel contact met de leveranciers en ben jij verantwoordelijk voor de uitbouw en versterking van deze contacten. Je bepaalt in overleg met de directie het inkoopbeleid. De werkzaamheden bestaan uit: het afsluiten, beheren en bewaken van contracten, alsmede het opvragen en beoordelen van offertes. Tevens gaan je benodigde materialen t.b.v. de producten inkopen; denk hierbij aan grondstoffen, doppen, flessen en dozen. Ook koop je projectmatig overige materialen en diensten in. Je coördineert de operationele inkoop en zoekt een goede balans tussen kwaliteit, prijs én levertijd. Uiteraard houd je marktontwikkelingen bij en signaleert potentiële kansen. Tevens draag je bij aan innovaties en ontwikkeling van duurzaamheid op de korte én lange termijn. Verder rapporteer je over relevante inkoopontwikkelingen en werk je nauw samen met je collega inkoper en diverse andere afdelingen.

Onze relatie is een toonaangevend bedrijf op het gebied van het produceren van onderhouds- en reinigingsproducten. Er worden meer dan 500 verschillende producten gemaakt. Je komt te werken in een bedrijf met ongeveer 50 collega’s.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau
  • Enkele jaren ervaring als inkoper
  • Kennis van MS Office en ERP systeem, Exact Globe is een pre
  • Je werkt graag nauw samen met collega’s
  • Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij
Wij bieden een ontzettend leuke en uitdagende functie op het gebied van inkoop bij een mooi en modern MKB bedrijf. Het is een fulltime functie, maar er zijn ook mogelijkheden voor 32 uur per week. De werktijden zijn vanaf 08:30 – 17:00 uur. Wanneer je 32 uur per week werk, wordt er wel verwacht dat je fulltime werkt tijdens de vakanties van je directe collega’s.

Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Heb je interesse en/ of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.