• Full time
  • Venlo

Site Invite

Wat ga je doen?
Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het uitgeven van goederen aan de hand van bestellijsten welke jij met behulp van onder andere de reachtruck klaar zet voor de productie.
Daarnaast zorg je met behulp van een scanner voor de administratie en verzorg je de uitgifte en het verpakken van promo en kunstartikelen.

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wat vragen we; 

  • Ervaring in een logistieke functie;
  • In het bezit van een geldig heftruck en/of reachtruck certificaat;
  • Ervaring met ERP systeem & MS office;
  • Sociaal en communicatief vaardig;

De functie is fulltime, van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn in dagdienst van 07:30 uur tot 16:30 uur, in overleg is een afwijking in werktijden bespreekbaar. Het salaris is € 12,66 bruto per uur exclusief ADV compensatie.

Het betreft een tijdelijke functie tot ongeveer 6 augustus. Bij gebleken motivatie en inzet, zijn er wellicht mogelijkheden binnen het bedrijf naar een andere functie door te stromen!

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton of ons bellen via telefoonnummer: 077-8200333. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.