Site Invite

Voor een bedrijf in Blitterswijck zijn wij op zoek naar een (Hulp) Procesoperator.

Ben jij op zoek naar leuke en afwisselende baan? Ben jij niet bang om vies te worden en vind jij het leuk om in een klein team werkzaam te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

  • Je gaat productiemachines bedienen en controleren, denk aan onder andere treklier en vulcassette;
  • Je zorgt dat de productiemachines en hallen schoon zijn;
  • Je beoordeelt grondstoffen en keurt deze af indien nodig;
  • Je verhelpt kleine storingen aan de productiemachines.

Je gaat aan de slag voor een toonaangevend bedrijf in Blitterswijck/Horst. Het bedrijf is gespecialiseerd in compost en mest. Het bedrijf produceert op 3 locaties compost, ze produceren maar liefst 8.500 ton compost per week. Ze zorgen voor hun eigen grondstoffen en produceren zelf. Ook verzorgen ze het transport naar de kwekers, wereldwijd!

Eisen

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief vaardig en je hebt kennis van de Nederlandse taal;
  • Je bent bevoegd tot werken op een afdeling waar interne transportmiddelen beschikbaar zijn.

Je gaat aan de slag in dagdienst met consignatie. Het startsalaris bedraagt €2.441,09 daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en indien van toepassing consignatie- en overwerkvergoedingen. Er is een mogelijkheid tot vast dienstverband. Daarnaast ontvang je 2,5% tot 5% eindejaarsuitkering.

Heb je vragen of interesse? Dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.