• Full time
  • Venlo

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke  magazijnfunctie en werk jij graag in het voorraadbeheer? Dan is dit dé baan voor jou!

Wat ga je doen
Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de cycle count, het verwerken van magazijn gerelateerde claims, aanvullen van het magazijn, het verwerken van verlopen artikelen en het voorkomen van onnauwkeurigheden in de voorraad. Indien nodig verricht je ook andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld value added services, schoonmaken van magazijnomgeving, orderpicken, verpakken van uitleveringen, etiketteren, etc.

Onze relatie is gespecialiseerd in het distribueren van healthcare producten over de gehele wereld.

Functie eisen
Ervaring hebben als magazijnmedewerker (bij voorkeur voorraadbeheer)
Kennis hebben van SAP
Kennis hebben van MS Excel is een pre
Zowel zelfstandig als in een team willen werken
Beheersing hebben van de Engelse taal
Beheersing van de Nederlandse taal heeft een grote voorkeur
In het bezit van eigen vervoer i.v.m. bereikbaarheid (het bedrijf is niet bereikbaar met OV)
Fulltime beschikbaar zijn

Wat bieden wij
Wij bieden een fulltime functie in verschoven dagdienst (08:00 – 19:00 uur) bij een mooi en modern bedrijf te Venlo. Het salaris bedraagt € 11,70 bruto per uur, tevens krijg je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per KM. Uiteraard betreft dit een vacature voor langere tijd, mét kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je vragen en/ of interesse? Neem dan contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.