• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke commercieel/ administratieve functie binnen in een mooi MKB-bedrijf te Belfeld? Dan is dit wellicht de functie van jou.

Werkzaamheden
Onder leiding van de salesmanager en accountmanager ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van offertes en orderbevestigingen. Je legt de vragen van de klanten bij de juiste medewerker. Je verzorgt de administratie en registratie van alle finale verkooptransacties inclusief contractbeheer in het CRM-systeem. Je ondersteunt de afdeling sales en directie met management- en resultaatoverzichten over de gedane verkooptransacties. Je signaleert veel gestelde vragen, ontwikkelingen, informatie over concurrenten en dergelijke en rapporteert over jouw bevindingen.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in het vervaardigen van gespecialiseerd meubilair t.b.v. de gezondheidszorg. 

Functie-eisen
MBO denk- en werkniveau (Administratief/ Commercieel)Je houdt van telefonisch klantencontact
Ervaring met de werkzaamheden
Kennis van MS Office
Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken
Goede communicatieve vaardigheden
Goede beheersing hebben van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en in geschrift. Frans is een pre

Wat bieden wij
Wij bieden een ontzettend leuke fulltime administratief/ commerciële functie. Het betreft een functie voor langere tijd mét toekomstperspectief.
Eventueel is deze vacature ook voor 32 uur te bekleden.

Heb je vragen of interesse? Neem dan meteen contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.