• Part time
  • Reuver

Site Invite

Werkzaamheden

Achter de receptie ben jij de eerste persoon die de gasten zien en daarmee het visitekaartje van het park. Het is daarom belangrijk dat je iedere gast met enthousiasme ontvangt en met een prettig gevoel het park binnenlaat.
Je verkoopt en scant dagtickets, sluit abonnementen af en beantwoord eventuele vragen van gasten. 

In het horecagedeelte zorg jij dat de gasten voorzien worden van een hapje en een drankje, en uiteraard zorg je dat alles er spik en span uitziet zodat de gasten zorgeloos kunnen genieten van hun dag. Dit alles natuurlijk met een glimlach op je gezicht!

Verder houdt je toezicht en ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten in het water en op het strand. Je signaleert eventuele problemen en schakelt snel zodat er wanneer nodig, op tijd hulp is. 

Onze relatie is een recreatiepark in Reuver voor jong en oud. Op het strand kun je heerlijk liggen en genieten van de zon, beachvolleyen, spelen en nog veel meer. In het strandbad is er genoeg ruimte om te zwemmen en staat er een aquafunpark voor de liefhebbers.

Functie-eisen

  • Je bent gastvrij en enthousiast, en dit kan je goed overbrengen naar de gasten
  • Je bent beschikbaar tussen Mei en September, waarvan minimaal 1 dag in het weekend
  • Bij voorkeur heb je ervaring in de horeca of met receptiewerkzaamheden, maar dit is geen vereiste!
  • Je spreekt de Nederlandse taal; Engels, Duits en andere talen zijn een pré

Wat bieden wij?Je komt de werken op een mooie locatie en krijgt een afwisselde functie. Hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om te groeien.Ook krijg je uiteraard een mooi salaris, afhankelijk van je leeftijd. Hieronder kun je zien wat je per uur gaat verdienen:

15             €  5,54
16             €  6,24
17             €  7,61
18             €  9,00
19             €  10,38
20             € 12,12
21>           € 13,85

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.