• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor een relatie in Venlo zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerker.

Werkzaamheden:

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van de orders voor verzending naar de klanten. Je neemt goederen in ontvangst en helpt met het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opbergen van de binnengekomen goederen op de juiste locatie in het magazijn.

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van hoogwaardige en kwalitatieve verfsoorten. Ze ontwikkelen hun producten zelf en verzorgen het productieproces van A tot Z. Zo biedt onze opdrachtgever voor elke uitdaging en ondergrond een passend product!

Eisen:

  • Jij bent een echte aanpakker, fysiek werk is voor jou geen probleem zoals veel lopen, tillen of sjouwen
  • Jij bent minimaal 40 uur per week beschikbaar. (geen 9-tot-5 mentaliteit)
  • Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat
  • Jij hebt ervaring met het besturen van een heftruck
  • Je spreekt en schrijft Nederlands

Wat bieden wij jou?

Het betreft een fulltime functie in dagdienst. De werktijden zijn van 8:00 uur tot 17:00 uur. Het salaris is €11,99 (inclusief ADV-compensatie). Je komt te werken in een goed samenwerkend team met hart voor de zaak en het product!

Zoek jij een stabiele baan in dagdienst en ben je op zoek naar een baan voor de langere termijn? Reageer dan direct en we nemen contact met je op!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.