• Full time
  • Venlo

Site Invite

De werkzaamheden bestaan uit het picken, packen en verzendklaar maken van de producten. 

Voor onze relatie in Venlo zijn we op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker. Onze relatie is een groothandel in materialen en onderdelen voor onder andere computers, randapparatuur en software. In deze functie ben je met name bezig met het controleren van goederen en is het van belang dat je nauwkeurig werkt en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan zij we op zoek naar jou!

Eisen:

  • Ervaring in de logistiek;
  • Spreken en schrijven de Engelse en/of Chinese taal;
  • Nauwkeurig en zelfstandig.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 8:30 – 17:00 uur. Het salaris is € 10,50 bruto per uur.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.