Site Invite

Voor een bedrijf in Blitterswijck zijn wij op zoek naar een Allround Storings- en Onderhoudsmonteur. Ben jij op zoek naar leuke en afwisselende baan? Vind jij het leuk om je bezig te houden met productiemachines en krijg jij er een kick van als jij een technische storing hebt opgelost? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het (preventief) onderhouden van productielijnen en machines. Je voert revisies en reparaties uit aan bestaande machines;
 • Je gaat je bezig houden met technische storingen, dit houdt in dat je zowel mechanische als elektronische storingen op gaat sporen en op gaat lossen;
 • Je gaat je collega’s ondersteunen wanneer er nieuwe onderdelen aan de productielijn worden toegevoegd;
 • Je gaat storingsdiensten buiten reguliere werktijden meedraaien;
 • Je durft mee te denken over hoe machines verbeterd kunnen worden en je durft deze ideeën ook in te brengen.

Je gaat aan de slag voor een toonaangevend bedrijf in Blitterswijck. Het bedrijf is gespecialiseerd in compost en mest. Het bedrijf produceert op 3 locaties compost, ze produceren maar liefst 8.500 ton compost per week. Ze zorgen voor hun eigen grondstoffen en produceren zelf. Ook verzorgen ze het transport naar de kwekers, wereldwijd!

Eisen:

 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of je bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt ervaring in meet- en regeltechniek. Het is een pré als je ook nog eens ervaring hebt als Allround Monteur in een productieomgeving;
 • Je bent bereid te werken in dagdienst met consignatie;
 • Je bent sociaal, vriendelijk, enthousiast en je bent leergierig.

Je gaat aan de slag in dagdienst met consignatie. Het salaris is afhankelijk van ervaring, daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en consignatie- en overwerkvergoedingen. Er is een mogelijkheid tot vast dienstverband.

Heb je vragen of interesse? Dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.