• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor een bedrijf in de regio Venlo zijn wij op zoek naar een fulltime CNC Operator. 

Wat ga je doen?

Als CNC Operator bewerk je aluminium producten met behulp van CNC draaimachines. De producten die je werkt zijn halffabricaten die gebruikt worden voor de assemblage van ventilatoren. Naast het bewerken, voer je kwaliteitscontroles uit en zorg je voor de ombouw van de CNC draaimachine. Daarnaast zorg je er, samen met je collega’s, voor dat ook alle andere voorkomende werkzaamheden op efficiënte wijze worden uitgevoerd. 

Onze relatie is een vooraanstaand producent van kwalitatief hoogwaardige ventilatiematerialen. Het is een internationaal bedrijf met vestigingen over de hele wereld en ruim 425 medewerkers.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt ervaring met het ombouwen/instellen van CNC draaimachines
  • Een CNC opleiding afgerond is een pré
  • Ervaring/kennis op het gebied van tekening lezen, meettechnieken en meetmiddelen
  • Kennis van/ervaring het programmeren van CNC machines (FANUC)

Wat bieden wij jou?

Het betreft een fulltime functie in twee ploegen. Je komt te werken binnen een informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Heb je interesse? Solliciteer dan direct bij ons of neem contact op met onze vestiging in Venlo 077 820 03 33.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.