• Full time
  • Venlo

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een modern en stabiel bedrijf mét toekomstperspectief én een goed salaris? Wij zoeken ervaren magazijnmedewerkers.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden bestaan uit het picken van orders middels een handscanner. Tevens controleer je de gepickte orders. Ook maak je de orders verzendklaar door deze te verpakken, voegt de juiste documenten toe en labelt de pakketten. Verder controleer je de binnenkomende producten en zorgt ervoor dat deze gescand en verwerkt worden in het voorraadsysteem (SAP). Uiteraard zorg je ervoor dat het magazijn ordelijk en netjes is.

Onze opdrachtgever is een modern warehouse op het gebied van healthcare producten en is gevestigd in Europa, Amerika, Azië, Midden-Oosten en Afrika. De producten worden tevens gedistribueerd over de gehele wereld.

Functie eisen:

  • Ervaring hebben als magazijnmedewerker en kunnen werken met een handscanner.
  • Zowel zelfstandig als in een team willen werken.
  • Secuur kunnen werken.
  • Fulltime beschikbaar in verschoven diensten.
  • Goede beheersing hebben van de Nederlandse taal of Engelse taal
  • In het bezit zijn van eigen vervoer ivm locatie (geen OV in de buurt)

Aanvulling: 
Het betreft een fulltime functie in verschoven dagdienst (tussen 08:00/ 19:00uur). Het salaris bedraagt € 11,70 bruto per uur en je krijgt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.
Bij gebleken geschiktheid is er een grote kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je vragen of interesse? Neem dan meteen contact met ons op! Wij bespreken jouw wensen en de vacature. Wie weet heb je snel een nieuwe leuke uitdaging mét toekomstperspectief.
Bel: 077-820 09 90 of stuur een mailtje mét je CV naar reuver@invitejobs.nl

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.