• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor een opdrachtgever in Venlo zoeken wij een enthousiaste afkanter. Heb jij affiniteit met techniek en ben je graag met je handen bezig? Dan is dit iets voor jou!

Wat ga je doen?

Kanten is een speciale metaalbewerkingstechniek waarbij de onderkant (de “matrijs”) een V-vorm heeft waardoor de metalen platen eenvoudig in elkaar passen. Als afkanter zorg je ervoor dat het bewerkte materiaal optimaal verwerkt kan worden.
Je houdt je bezig met het boren, tappen, schuren en ontbramen van de producten, zodat het optimaal verwerkt kan worden tot het gereed product. Kennis van en handigheid met gereedschappen (zoals boren) is essentieel. 

Onze opdrachtgever is een producent van hoogwaardige metalen en aluminium producten voor diverse industrieën.

Wat vragen wij van jou? 

  • Je hebt affiniteit met techniek en beschikt over technisch inzicht
  • Je hebt twee rechterhanden en bent een echte aanpakker
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal

Het betreft een fulltime functie in dagdienst. Op termijn is de kans er dat de functie over gaat naar twee ploegen. Het salaris ligt conform cao en leeftijd en ervaring tussen de €12 en €14 bruto per uur. Het betreft een functie voor de langere tijd binnen een innovatief productiebedrijf in Venlo.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.