• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Wat ga je doen
Je bent als productiemedewerker verantwoordelijk voor het bouwen van complete gastoestellen en deelmontages. Je denkt mee met collega’s en zorgt ervoor dat alles zo efficiënt als mogelijk loopt. Je bouwt gastoestellen met behulp van diverse gereedschappen, verder controleer je, je eigen werkzaamheden op de juiste uitvoering en afwerking. Je registreert alle productiegegevens op de daarvoor bestemde formulieren en digitaal. Ook maak je de gereedschappen en werkomgeving schoon en inspecteert deze. Je werkt volgens de bedrijfsprotocollen en procedures op het gebied van orde/ netheid, veiligheid en milieu.

Over de werkgever
Onze relatie is een mooi en modern MKB-bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van gastoestellen/ CV-ketels voor de zakelijke markt en in gevestigd in de nabije omgeving van Reuver.

Functie eisen
Wij zoeken iemand die een LBO/ MBO denk- en werkniveau heeft en affiniteit met techniek heeft. Verder zoeken we iemand die ervaring als productie- en/of assemblagemedewerker heeft en kan werken met een PC. Ook kun je zelstandig én nauwkeurig werken en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschift goed.

Wat wij bieden
Wij bieden een fulltime functie (38 uur) in dagdienst, de werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur, je werkt dus kantoortijden. Het salaris bedraagt tussen de € 1800,- en € 2300,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder is onze relatie aangesloten bij de CAO Metaal & Techniek, ze hanteren 13 ADV-dagen (wij verrekenen dit met een extra ADV-compensatie). Ook krijg je een reiskostenvergoeding volgens deze CAO en een vakantietoeslag van 8,33%.
Wanneer het vanuit beide kanten dus vanuit de werkgever én jou goed bevalt, is er een zeer grote kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse of vragen? Neem dan meteen contact met ons op. Wie weet start jij al snel in een leuke nieuwe baan. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.