• Full time
  • Venlo

Site Invite

Ben jij een administratieve duizendpoot? Heb jij affiniteit met de logistieke sector? Zoek dan niet verder, wij hebben de baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. 

Wat ga je doen? 

Als Administratief medewerker ben je samen met je mede collega’s verantwoordelijk voor het beheren en verwerken van de administratieve en financiële gegevens op de afdeling Administratie.

  • Afhandeling van crediteuren facturen van inkomende en uitgaande zendingen; 
  • Het afhandelen van disputen m.b.t. facturen; 
  • Zorgdragen voor de totale administratieve verwerking van de zendingen; 
  • Zorgdragen voor het tijdig, correct en volledig vergaren en registreren van informatie met betrekking tot de orders van diverse klanten;
  • Administratieve verwerking van de transportdossiers.

Onze relatie is een logistieke dienstverlening die onder andere vanuit de locatie Venlo de klanten volledige oplossingen aanbied voor Europese expeditie over de weg. Ze hebben een uniek shuttlesysteem ontwikkeld met vaste vertrekdagen/-tijden en gegarandeerde korte doorlooptijden die ervoor zorgen dat de goederen op tijd aankomen. Om deze road forwarding oplossingen te faciliteren beschikken ze over een uitgebreid Europees netwerk van collega kantoren.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden
  • Je kunt goed overzicht bewaren, bent administratief sterk en je denkt proactief!
  • Naast Nederlands, spreek en schrijf je goed Engels.

Wat bieden wij jou? 

Het betreft een fulltime functie in dagdienst. De werktijden zijn van 8:00 tot 17:00 uur. Je ontvangt direct een contract bij onze opdrachtgever en bij gebleken geschiktheid is er een grote kans op een vast contract. Het salaris wordt bepaald aan de hand van leeftijd en ervaring. 

Heb je interesse? Reageer dan door te klikken op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze vestiging in Venlo (077 820 03 33).

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.