• Full time
  • Linne

Site Invite

Werkzaamheden:

Als magazijnmedewerker / Bijrijder, ga je de goederen verzamelen en  bestellingen verzendklaar maken voor klanten. Ook ga je als bijrijder mee op pad met (horeca) chauffeur en verricht je alle voorkomende werkzaamheden om goederen bij de klanten in-en uitladen.

Onze klant is gevestigd in Linne en is een warehouse op het gebied van drankengroothandel.

Functie-eisen:

  • Fulltime of parttime beschikbaar zijn.
  • Je hebt goede beheersing hebben van de Nederlandse taal.
  • Je hebt geen problemen met staand/ lopend en fysiek werk.

Wat bieden wij:

Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Laat ons weten hoeveel uur en wanneer je precies beschikbaar bent, wij kunnen de mogelijkheden bespreken. Wanneer je fulltime beschikbaar bent zijn de werktijden vanaf 07:30 – 16:30 uur. 

Het betreft een vacature voor langere tijd en kans op contract voor onbepaalde tijd. Het bruto maandsalaris tussen de €1950 en €2100 afhankelijk van je ervaring.

Heb jij interesse in, of vragen over deze vacature? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via roermond@invitejobs.nl of via het telefoonnummer 0475- 22 70 50.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.