• Full time
  • Venlo

Site Invite

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wat ga je doen?
Het machinaal (CNC en conventioneel) bewerken van gestandaardiseerde houtregels en houten plaatmateriaal. Hoofdtaken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het afmonteren van seriematige houten halffabricaten, Je bedient de conventionele houtbewerkingsmachines, o.a. frees en platenzaag, je verzorgt het monteren van seriewerk, je draagt zorg voor een opgeruimde en schone werkplek, je draagt zorg voor het periodieke preventieve onderhoud van de gebruikte machines, je voert alle voorkomende ondersteunende werkzaamheden uit die op de afdeling plaatsvinden (bijvoorbeeld opstapelen, verzend gereedmaken etc.), je neemt deel aan diverse (team) overleggen.

Leolux Furniture Group is een dynamisch familiebedrijf. Met bijna 400 medewerkers produceren ze de mooiste meubelen op bestelling, voor klanten over de hele wereld. Daarbij combineren ze puur vakmanschap met hightech. Ze produceren niet alleen designmeubelen, ze doen ook zelf de productontwikkeling, marketing, sales en service. Bovendien zijn er tal van ondersteunende afdelingen die zorgen dat alles soepel loopt.

Wat vragen we;
– Je bent sociaal, vriendelijk en wil graag werken in een team.
– Ervaring in een productieomgeving is een pre.
– Affiniteit met hout is tevens een pre.
– Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

De functie is fulltime voor 38,75 uur per week. De werktijden zijn tot ongeveer na de zomer in ploegen (van 06.00 uur tot 14.15 en van 14.00 uur tot 22.15 uur) Daarna zullen de werkzaamheden in dagdienst uitgevoerd worden van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 16:30 en op vrijdag van 8:00 tot 15:00. Dus lekker vroeg weekend! Het salaris is € 12,66 bruto per uur.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.