• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Voor een relatie in Belfeld zijn wij op zoek naar een assemblagemedewerker. Het doel van de functie is het uitvoeren van de werkzaamheden binnen of ten behoeve van het productieproces. Je maakt deel uit van een team assemblagemedewerkers, die aangestuurd worden door de productieleiding.

Werkzaamheden
Assembleren van producten, opleggen, uithalen, bundelen en verpakken van producten. Afwerken van producten. Controleren van producten. Het uitvoeren van klein eenvoudig preventief onderhoud. Het signaleren en doorgeven van te bestellen onderdelen. Het signaleren en doorgeven van aan te vullen onderdelen. Het afvoeren van restmaterialen.

Onze opdrachtgever is een specialist in meubilair voor de zorgbranche.

Functie-eisen

  • VMBO/LBO werk- en denkniveau
  • Kunnen werken met divers gereedschap
  • Je kunt goed zelfstandig, maar ook in een teamverband werken
  • Beheersing hebben van de Nederlandse of Engelse taal

Wat wij bieden
Wij bieden een parttime of fulltime functie in dagdienst. Werken onder schooltijd is mogelijk. Wanneer je fulltime werk zijn de werktijden maandag t/m donderdag 7:30 – 16:15 uur en vrijdag 07:30 – 15:15. Een functie voor langere tijd met kans op een contract voor onbepaalde tijd. Het bruto uurloon ligt tussen de € 10,50 en € 11,25.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.