• Full time
 • Venlo

Site Invite

Voor een dynamische logistieke dienstverlener in Echt zijn wij op zoek naar versterking! Dit bedrijf biedt logistieke oplossingen voor onder andere de e-commerce goederenstroom van een internationale supermarktketen. Onze opdrachtgever denkt niet alleen aan winst, maar heeft een gestructureerd beleid waarbij respect is voor mens en milieu. 

Om de groei van het bedrijf te ondersteunen en verder te kunnen ontwikkelen zijn we voor de locatie in Echt nu op zoek naar een:

Teamleider Warehouse

Wat houdt de functie in?De Teamleider Warehouse zorgt voor de dagelijkse aansturing van de Coördinatoren en Troubleshooters. Daarnaast coach en begeleid je ze in hun dagelijkse werkzaamheden. Als Teamleider monitor je de dagelijkse gang van zaken en houd je hierbij rekening met de kwaliteits- en milieuaspecten die binnen de organisatie beleidsmatig zijn opgesteld.

Wat ga je doen?Naast de begeleiding en aansturing van je medewerkers zorg je ervoor dat de dagelijkse targets behaald worden. Je houdt ook de werkuren bij van zowel uitzendkrachten en eigen medewerkers en zorgt dat dit altijd correct afgehandeld wordt. Daarnaast ben jij in staat om knelpunten binnen het warehouse vast te stellen én zorg jij voor oplossingen om de werkprocessen te verbeteren.

Wanneer pas jij in deze functie?Voor deze functie zoeken we iemand die een afgeronde opleiding heeft op Mbo-niveau in de richting van logistiek. Het is belangrijk dat je over goede Engelse en Nederlandse communicatieve vaardigheden beschikt in zowel woord als geschrift. Verder beschik je over een goede beheersing van MS Office (Excel/Outlook).

Het bedrijf werd in 1955 opgericht in de wijnregio van Zuid-Stiermarken in Oostenrijk en heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Nederland. Nunner is een toonaangevende leverancier van logistieke diensten. Het bedrijf biedt een geïntegreerd portfolio van logistieke diensten dat de totale toeleveringsketen van bron tot eindgebruiker omvat.

Nunner ontwerpt, ontwikkelt, integreert, verkoopt en exploiteert geavanceerde logistieke oplossingen die door klanten – in alle sectoren van industrie en handel – worden gebruikt om een transparant, kostenefficiënt en betrouwbaar toeleveringsketen- en distributiesysteem te creëren. Nunner streeft ernaar klanten te voorzien van geavanceerde diensten, zodat klanten een concurrentievoordeel op de markt kunnen behalen en behouden.

Het hoofdkantoor van Nunners is gevestigd in Helmond, Nederland. Er zijn vestigingen in Oostenrijk, Duitsland, Rusland, Zwitserland, Spanje, Tsjechië, Litouwen, Estland, Polen, Roemenië, Slovenië en Nederland.

Wat neem jij mee?

 • Je bent in staat om leiding te geven en kunt dit ook aantonen;
 • In het Engels en Nederlands kun jij je goed verstaanbaar maken;
 • Je hebt een Mbo-opleiding in de richting van logistiek afgerond;
 • Je bent klantgericht, accuraat en productief;
 • Je bent op termijn beschikbaar om in twee ploegen te werken;
 • Je beschikt over kennis van Excel en Outlook.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie bij een innovatief bedrijf
 • Een salaris van €14,86 per uur
 • Optimale ontwikkelingsmogelijkheden
 • Bij gebleken geschiktheid kans op een contractdirect bij de werkgever!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.