• Full time
  • Venlo

Site Invite

Ben jij in het bezit van een reachtruck certificaat? Heb jij geen probleem met fysiek zwaarder werk (zware producten)? En ben jij op zoek naar een stabiele baan met stabiele uren EN met uitzicht op een vaste aanstelling? Wij hebben de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Aan de hand van een orderlijst ga jij met behulp van de reachtruck orders picken. De stellingen staan vrij dicht op elkaar, dus je moet behendig zijn met de reachtruck! Daarnaast ben je bezig met het wegrijden van pallets en label je de pallets. Als er even geen reachtruck werkzaamheden zijn help je met het afstapelen van de pallets en met het picken van orders.

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van constructiemateriaal. Het magazijn, wat gevestigd is in Venlo, is bevoorraad met verschillende merken bouw-/constructiematerialen voor professioneel gebruik.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent in het bezit van een geldig reachtruck certificaat;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je hebt aantoonbare ervaring als reachtruckchauffeur.

De functie is fulltime, 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.