• Full time
  • Venlo

Site Invite

Werkzaamheden:

Voor een relatie in Venlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers. Je bent werkzaam op de afdeling handmontage. Hier worden delen van pallets samengesteld d.m.v. het spijkeren met een spijkerpistool. Deze werkzaamheden voer je uit in dagdiensten. Op den duur ga je in 2 ploegen werken en zal je deze werkzaamheden ook machinaal gaan uitvoeren.

Met zes miljoen pallets per jaar is onze klant de grootste Nederlandse palletproducent. Meer dan 30% van alle in Nederland geproduceerde pallets komt van dit bedrijf! Om ecologische redenen werken zij alleen met gedroogd hout, door de gewichtsbesparing is dit duurzamer dan het vervoeren van vers hout! 

Eisen:

  • Per direct beschikbaar in 2 ploegen;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Bereid fysiek werk te doen.

Het betreft een fulltime functie in twee ploegen (6:00 – 14:00 en 14:00 – 22:00). Het salaris is conform cao 11,51 (inclusief ADV-compensatie). Je ontvangt een ploegentoeslag van 15%. Bij gebleken geschiktheid is er kans op een contract bij onze opdrachtgever. 

Heb je interesse? Klik dan op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze vestiging in Venlo (077 820 03 33).

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.