• Full time
  • Venlo

Site Invite

Opleiding tot intercedent(e) via Invite!

Heb jij nog geen opleiding afgerond en wil je dit wel graag? Of heb je al een opleiding afgerond en wil je via ons nóg een opleiding doen terwijl je ook meteen met die kennis aan de slag gaat? Dan kan via Invite!

Lijkt het jou ook leuk om alles van het vak intercedent(e) te leren en tegelijk het geleerde in de praktijk te brengen door met je collega’s samen te werken? Neem dan contact op met hr@invitejobs.nl om de mogelijkheden te bespreken! 

Je hebt geen ervaring nodig voor deze opleiding, enkel een goede dosis motivatie!

De opleiding duurt maximaal 1 jaar (afhankelijk van hoe snel jij alle leuke zaken oppakt) en wordt betaald door Invite! Natuurlijk krijg je ook meteen een contract om bij ons in dienst te treden en bij het afronden van deze opleiding wordt dit contract verlengd. Samen met jouw opleidingsgroepje bouwen we een feestje bij het behalen van deze opleiding!

Ben je al overtuigd? Mail dan je motivatie en cv naar hr@invitejobs.nl! Vragen mag ook altijd, via 077-382 0777 of 06-15478473.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.