• Full time
 • Venlo

Site Invite

Wat worden je werkzaamheden?

Als eerste aanspreekpunt op ons servicecenter coördineer en ondersteun jij het administratieve proces van onze uitzend-vestigingen. Je hebt een controlerende rol en stuurt bij waar nodig. De accurate bril past jou en je neemt het initiatief als het gaat om het verbeteren van processen. Daarnaast behoren ook financieel-administratieve taken tot jouw verantwoordelijkheid. Je signaleert afwijkingen, corrigeert en geeft feedback aan onze vestigingen. Dossierbewaking, registraties, uitgiftes, termijnbewaking; kortom het bijhouden van diverse administratieve handelingen is jou op het lijf geschreven! 

Zoek jij een afwisselende functie met ruimte voor groei en ontwikkeling in de vakgebieden die jou interesseren? Wil jij zelf het aantal werkuren, werkdagen, werktijden én deels zelf de werkzaamheden bepalen (afhankelijk van jouw ambitie)? Reageer dan snel en wellicht zitten we snel aan tafel om deze leuke functie op maat te maken voor jou!

Waarom zoeken wij jou?

 • Jij wordt er enthousiast van om zaken te controleren en te bewaken;
 • Accuraat, zorgvuldig, betrouwbaar, oplossingsgericht en dienstverlenend zijn jouw ‘unique selling points’;
 • Een resultaatgerichte -en proactieve houding kenmerkt jou;
 • Je hebt kennis van de wetgeving in de uitzendbranche en bij voorkeur een administratieve opleiding op MBO+ niveau;
 • Je hebt overtuigingskracht en bijtkracht, en je zet procesverandering door;
 • Lachen is gezond en jij weet dat in je werkveld te combineren.

 Wat mag je van ons verwachten?

Een leuke werkomgeving in een jong team met veel ruimte voor ondernemerschap. Jij zet de puntjes op de welbekende “i” en dat wordt gezien! Het is belangrijk dat jij kritisch blijft en accuraat. Deze functie kan na verloop van tijd uitgebreid worden in takenpakket als je dat ambieert. Kortom, er worden volop mogelijkheden aangeboden om te blijven leren en (nieuwe) competenties te blijven ontwikkelen.

Wat hebben we nog meer te bieden?

 • Een mooi bruto maandsalaris gebaseerd op jouw opleiding en werkervaring waarbij voldoende ruimte is om te groeien (inschaling tussen € 2065,36 en € 3633,93 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week));
 • 27 verlofdagen waarvan 2 verlofdagen bepaald worden door organisatie (meestal carnaval) en natuurlijk 8% vakantiegeld;
 • De werktijden mag je zelf indelen. Dit mag ook onder schooltijden. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé ontzettend belangrijk;
 • Uitstekende pensioenregeling, zodat je uiteindelijk ook ‘na gedane arbeid’ kunt genieten;
 • We starten met een tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband. Wij willen dat je met ons meegroeit;
 • Daarnaast organiseren we geregeld personeelsuitjes en borrels.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via hr@invitejobs.nl, graag met cv én motivatie. 

Wil je graag meer informatie, bel of mail ons dan gerust! Je kunt ons bereiken op 077-3870777, 06-15478473 of via hr@invitejobs.nl.

Tot binnenkort!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.