• Full time
 • Venlo

Site Invite

Wat worden jouw werkzaamheden?

Diverse HR taken van onze eigen medewerkers behoren tot jouw werkzaamheden zoals het opmaken van arbeidsvoorwaardelijke voorstellen, contracten opmaken en alles in orde maken zodat een nieuwe collega met een warm welkom ontvangen wordt en bij ons gaat starten. Je helpt het management door het verzorgen van waardevolle rapportages en je signaleert afwijkingen, corrigeert en geeft advies aan interne medewerkers.

Dossierbewaking, registraties, salariswijzigingen doorvoeren, termijnbewaking; kortom het bijhouden van diverse administratieve handelingen is jou op het lijf geschreven!

Daarnaast ben jij een van de aanspreekpunten op ons servicecenter en coördineer en ondersteun jij het management team en onze uitzend-vestigingen bij diverse administratieve processen. Je hebt een controlerende rol en stuurt bij waar nodig. De accurate bril past jou en je neemt het initiatief als het gaat om het verbeteren van processen.

Zoek jij een afwisselende functie met ruimte voor groei en ontwikkeling in de vakgebieden die jou interesseren? Wil jij zelf het aantal werkuren, werkdagen, werktijden én deels zelf de werkzaamheden bepalen (afhankelijk van jouw ambitie)? Reageer dan snel en wellicht zitten we snel aan tafel om deze leuke functie op maat te maken voor jou!

Waarom zoeken wij jou?

 • Jij wordt er enthousiast van om belangrijke zaken te controleren en te bewaken zodat alles keurig volgens wetgeving vastgelegd wordt;
 • Accuraat, zorgvuldig, betrouwbaar, oplossingsgericht en dienstverlenend zijn jouw ‘unique selling points’;
 • Een resultaatgerichte -en proactieve houding kenmerkt jou;
 • Je hebt minimaal een opleiding afgerond op MBO 4 niveau, HBO werk/denkniveau is helemaal mooi meegenomen;
 • Je hebt overtuigingskracht en bijtkracht: je zet procesverandering door en goede ideeën bespreek jij graag met het management team;
 • Lachen is gezond en jij weet dat in je werkveld te combineren;

Wat mag je van ons verwachten?

Een leuke werkomgeving in een jong team met veel ruimte voor ondernemerschap. Jij zet de puntjes op de welbekende “i” en dat wordt gezien! Het is belangrijk dat jij kritisch en accuraat blijft. Deze functie kan na verloop van tijd uitgebreid worden in takenpakket als je dat ambieert. Kortom, er worden volop mogelijkheden aangeboden om te blijven leren en (nieuwe) competenties te blijven ontwikkelen.

Wat hebben we nog meer te bieden?

 • Een mooi bruto maandsalaris gebaseerd op jouw opleiding en werkervaring waarbij voldoende ruimte is om te groeien (inschaling tussen € 2065,36 en € 3633,93 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week);
 • 27 verlofdagen waarvan 2 verlofdagen bepaald worden door organisatie (meestal carnaval) en natuurlijk 8% vakantiegeld;
 • De werktijden mag je zelf indelen. Dit mag ook onder schooltijden. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé ontzettend belangrijk;
 • Je krijgt van ons een uitgebreid betaald LinkedIn Professional account om het zoeken naar talent leuker en makkelijker te maken!
 • Uitstekende pensioenregeling, zodat je uiteindelijk ook ‘na gedane arbeid’ kunt genieten;
 • We starten met een tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband. Wij willen dat je met ons meegroeit;
 • Daarnaast organiseren we geregeld personeelsuitjes en borrels.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via hr@invitejobs.nl, graag met cv én motivatie. 

Wil je graag meer informatie, bel of mail ons dan gerust! Je kunt ons bereiken op 077-3870777, 06-15478473 of via hr@invitejobs.nl.

Tot binnenkort!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.