• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de vakantieperiode. Wij zoeken voor een mooi en modern bedrijf te Belfeld een assemblagemedewerker

Wat ga je doen
Assembleren van producten, opleggen, uithalen, bundelen en verpakken van producten. Afwerken van producten. Controleren van producten. Het uitvoeren van klein eenvoudig preventief onderhoud. Het signaleren en doorgeven van te bestellen onderdelen. Het signaleren en doorgeven van aan te vullen onderdelen. Het afvoeren van restmaterialen.

Onze relatie vervaardigd divers meubilair voor instellingen, etc. 

Functie-eisen
VMBO/ LBO werk- en denkniveau
Kunnen werken met divers handgereedschap
Woonachtig in de omgeving van Belfeld

Wat wij bieden
Er zijn mogelijkheden voor 24 tot 38 uur per week. De werktijden zijn maandag t/m donderdag vanaf 07:30 – 16:15 uur en vrijdag vanaf 07:30 – 15:15 uur. De vacature kan per direct betrokken worden tot einde vakantieperiode. 5 augustus t/m 28 augustus is het bedrijf gesloten en kun je genieten van je welverdiende vakantie.

Heb je interesse en/ of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.