• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke functie als magazijnmedewerker in dagdienst bij een bedrijf waar je geen nummertje bent en waar je, je collega’s allemaal kent?

Onze klant is gevestigd in Reuver en is een warehouse op het gebied van kleding en lifestyle producten.

Werkzaamheden:
Als allround magazijnmedewerker, ga je de goederen verzamelen, verpakken van directe leveringen laden en lossen. Tevens ga je kledingstukken ombeugelen en verricht je alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn.
Je denkt out of the box en werkt met een handscanner.

Het bedrijf is een logistiek dienstverlener voor de mode- en kledingindustrie.

Functie-eisen:
Ervaring hebben met magazijnwerkzaamheden.
Fulltime of parttime beschikbaar in dagdienst.
Goede beheersing hebben van de Nederlandse en/ of Engelse taal.
In het bezit zijn van veiligheidsschoenen.
Geen problemen hebben met staand werk en veel lopen.

Wat wij bieden
Wij bieden een leuke vacature in een warehouse, er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Laat even jouw beschikbaarheid weten, dan kunnen wij bespreken of er mogelijkheden zijn. De fulltime werktijden zijn vanaf 08:00 – 17:00 uur. De vacature is voor langere tijd, met kans op een contract voor onbepaalde tijd.
Het bruto uurloon bedraagt € 11,55.

Heb je interesse en/ of vragen, neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.