• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Wij zoeken een productiemedewerker voor een mooi en modern bedrijf te Belfeld. Je komt te werken in een team van productiemedewerkers, je wordt aangestuurd door de productieleiding. 

Werkzaamheden
Je gaat diverse producten (meubilair) assembleren, opleggen, uithalen, bundelen en verpakken. Tevens ben je verantwoordelijk voor de afwerking van de producten en controleer je de producten of van hoge kwaliteit zijn. 

Onze opdrachtgever is een producent van zorg gerelateerde producten, denk hierbij aan elektronisch verstelbaar meubilair. 

Functie-eisen
Kunnen werken met divers handgereedschap (denk hierbij aan een boormachine, slijptol, etc.)
Geen problemen hebben met fysiek werk
Zowel zelfstandig als in een team willen werken.
Beheersing hebben van de Nederlandse of Engelse taal. 

Wat wij bieden
Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Je moet minimaal 20 uur per week beschikbaar zijn, werken onder schooltijd is mogelijk. Wanneer je fulltime werkt zijn de werktijden maandag t/m donderdag van 7:30 – 16:15 uur en vrijdag van 07:30 – 15:15). Uiteraard is dit een functie voor langere tijd met kans op een contract voor onbepaalde tijd. 

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.